Se Ullas produkter
Se Ninas produkter

Ulla Hellman handtrycker tyger som hon sedan syr produkter av, främst hemtextil. Färg, humor och nyfikenhet är ledord i Ullas skapande som konsthantverkare. Förutom textil och tryck är ståltråd ett material hon gärna använder för att forma t ex de djur som hör hemma i den gotländska naturen.


Nina Wennström jobbar främst med egen design och tillverkning av bruksföremål för inredning i olika material, mestadels trä och betong. Hon tycker om att skapa nytt utifrån restmaterial eller av ting som egentligen har annat användningsområde.

Nina är även stillbildsfotograf och designar mönster - "fotografik" för tryck på produkter.

Se Ingalills produkter
Se Madeleines produkter

Ingalill Fredly har under flera årtionden ägnat sig åt konsthantverk med tema att återskapa nya värden av det till synes värdelösa. Rest, retur och återvinningsmaterial med fokus på miljöomsorg är hennes ledmotiv. Därför blir produkterna unika.


Madeleine Berg arbetar bara i naturmaterial, främst ull. Som konsthantverkare skapar hon med färger, former och strukturer i hela processen från mönster till färdig produkt. Madeleine stickar både för hand och på handstickmaskin.